Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Nieuws

Nieuws

 • Inbraakbeveiliging, waar bestaat een compleet pakket uit?

  Inbraakbeveiliging, waar bestaat een compleet pakket uit?

  11-10-2019 | In de week van de veiligheid besteden wij extra aandacht aan beveiliging van je huis of bedrijf. Eerder vertelden we onder andere over OBE-maatregelen en gaven we meer informatie over camerabeveiliging. Vandaag vertellen we over inbraakbeveiliging: wat kan er in een pakket zitten en wat heb jij nodig om je pand goed te beveiligen?

  Lees verder
 • Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging

  Week van de Veiligheid - Camerabeveiliging

  10-10-2019 | In de Week van de Veiligheid besteden wij extra aandacht aan beveiliging van huizen en bedrijven. Eerder deze week gaven we al tips om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken en vertelden we waar je op moet letten bij het beveiligen van je bedrijf. In dit blog geven we meer informatie over een compleet beveiligingsadvies, want goede beveiliging gaat verder dan alleen inbraak- en camerabeveiliging.

  Lees verder
 • Week van de Veiligheid - OBE Maatregelen

  Week van de Veiligheid - OBE Maatregelen

  09-10-2019 | In de Week van de Veiligheid besteden wij extra aandacht aan beveiliging van huizen en bedrijven. Eerder deze week gaven we al tips om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken en vertelden we waar je op moet letten bij het beveiligen van je bedrijf. In dit blog geven we meer informatie over een compleet beveiligingsadvies, want goede beveiliging gaat verder dan alleen inbraak- en camerabeveiliging.

  Lees verder
 • Week van de Veiligheid - Beveilig je bedrijf: waar moet je op letten?

  Week van de Veiligheid - Beveilig je bedrijf: waar moet je op letten?

  08-10-2019 | In de week van de veiligheid geven wij tips voor het beveiligen van je huis en bedrijf. Vandaag geven we 5 tips waar je op moet letten bij het beveiligen van je bedrijf. Een inbraak kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf: financiële schade en soms zelfs tijdelijke bedrijfsstilstand. Goede inbraakpreventie is daarom essentieel en vaak ook een eis van de verzekering.

  Lees verder
 • Week van de Veiligheid - 5 beveiligingstips

  Week van de Veiligheid - 5 beveiligingstips

  07-10-2019 | Het is de week van de veiligheid, een mooi moment om weer eens goed te kijken naar de beveiliging van je huis of bedrijf. Nu de dagen weer korter worden, krijgen de inbrekers het steeds drukker: de duisternis geeft ze net even dat beetje extra bescherming om bij makkelijk binnen te breken huizen of bedrijven hun slag te slaan. Wat kan jij doen om je zo goed mogelijk hiertegen te beschermen? In dit blog geven we je een paar tips die jouw huis of bedrijf minder aantrekkelijk maken voor inbrekers.

  Lees verder
Stanley Security