Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Nieuws / Met gerust gevoel op vakantie

Met gerust gevoel op vakantie

Met gerust gevoel op vakantie

2019-06-27 11:24:00

Terwijl wij straks allemaal genieten van onze welverdiende vakantie, gaan inbrekers juist aan het werk. In de zomermaanden vertrekt een groot deel van Nederland naar zonnige oorden, waardoor inbrekers hun kans schoon zien: huizen staan een paar weken leeg, er is minder sociale controle en lang niet iedereen neemt de juiste voorzorgsmaatregelen. Wij geven je in dit blog een paar tips zodat je met gerust gevoel op vakantie kan gaan.

8 tips om je huis veilig achter te laten

Je huis veilig achterlaten hoeft niet ingewikkeld te zijn, toch zijn er wat simpele tips die veel mensen vergeten. We zetten ze voor je op een rijtje:

1. Plaats een tijdsschakelaar op je lampen
Door een tijdsschakelaar op je lampen te plaatsen, lijkt het alsof er iemand thuis is die ’s avonds de lampen aandoet. Dat is al veel minder aantrekkelijk voor inbrekers dan een donker, verlaten huis.

2. Onderbreek je kranten abonnement
Als je 3 weken op vakantie bent, stapelen kranten en de post zich snel op. Inbrekers zien dat ook. Je kunt je abonnement tijdens je vakantie onderbreken en je post laten bewaren. Je kunt ook aan buren vragen of zij de post voor je willen verzamelen.

3. Check hekken, poorten en sloten
Je trekt de deur achter je dicht en gaat op vakantie. Maar zit de deur wel écht goed dicht? En zijn de ramen ook voorzien van goed hang- en sluitwerk? En check ook of poorten en hekken rondom je huis goed dicht zijn: hoe meer moeite inbrekers moeten doen om binnen te komen, hoe groter de kans dat ze jouw huis overslaan

4. Laat inbraakbeveiliging installeren
Al neem je alle voorzorgsmaatregelen, het risico blijft dat inbrekers bij jou hun slag proberen te slaan. Je geeft ze écht geen kans als je een professioneel camerasysteem laat installeren. Wij adviseren je graag wat past bij jouw woning. Je kan direct profiteren van onze zomeractie: 4 camera’s halen, 2 betalen.

Benieuwd wat je nog meer kan doen om je huis veilig achter te laten? Download hier alle 8 tips.

Stanley Security