Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Jobs
Nieuws
Contact
Stanley Security
Nieuws / De STANLEY Video Viewer app instellen

De STANLEY Video Viewer app instellen

De afgelopen dagen hebben wij te maken gehad met een storing waardoor de videobeelden van uw camera’s niet meer beschikbaar waren in de app. Deze storing hebben wij inmiddels verholpen, alleen werkt de STANLEY Video Viewer Lite app niet meer.

Om weer toegang te hebben tot uw videobeelden, moet u de STANLEY Video Viewer Plus app downloaden. Dit kunt u via de onderstaande knoppen doen:


De app instellen

 1. Download en installeer de app
 2. Open de zojuist geïnstalleerde app en geef akkoord op de schermen waar dat gevraagd wordt
 3. Klik op de cameraknop
 4. Klik rechtsboven op het camera icoontj
 5. Klik linksonder op 'Toevoegen'
 6. Klik op 'Bedraad apparaat'
 7. Klik op P2P
  1. Vul bij 'Naam' een naam naar keuze in
  2. Vul bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in zoals voor u in de recorder is ingesteld
  3. Vul het bijbehorende wachtwoord in
  4. Bij SN kunt u klikken op het QR icoontje om de QR code onderop uw recorder te scannen. U kunt het serienummer zoals deze op dezelfde sticker staat als de QR code ook handmatig invullen. Mocht u niet bij de onderkant van uw recorder kunnen, kunt u het serienummer ook uit uw oude app halen.
 8. Klik op 'Start Live mode'

Uw gebruikersnaam en wachtwoord

U heeft bij de installatie uw gebruikersnaam en wachtwoord gekregen. Mocht u deze niet meer hebben, dan kunt u uw gebruikersnaam uit de oude app halen.


Heeft u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer, dan kunt u contact opnemen met onze servicedesk via 033 45 35 008

 • Met gerust gevoel op vakantie

  Met gerust gevoel op vakantie

  27-06-2019 | Terwijl wij straks allemaal genieten van onze welverdiende vakantie, gaan inbrekers juist aan het werk. In de zomermaanden vertrekt een groot deel van Nederland naar zonnige oorden, waardoor inbrekers hun kans schoon zien: huizen staan een paar weken leeg, er is minder sociale controle en lang niet iedereen neemt de juiste voorzorgsmaatregelen. Wij geven je in dit blog een paar tips zodat je met gerust gevoel op vakantie kan gaan.

  Lees verder
 • ISDN stopt per 1 september 2019

  18-06-2019 | De komende tijd gaan er 2 dingen veranderen in het communicatielandschap, die ook voor uw beveiligingssysteem gevolgen kunnen hebben: per 1 september stopt KPN met het ISDN-netwerk en ook het 3G-netwerk verdwijnt: per 1 januari 2020 bij Vodafone en per 1 januari 2022 bij KPN.

  Lees verder
  Stanley Security