Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Nieuws / De STANLEY Video Viewer app instellen

De STANLEY Video Viewer app instellen

De afgelopen dagen hebben wij te maken gehad met een storing waardoor de videobeelden van uw camera’s niet meer beschikbaar waren in de app. Deze storing hebben wij inmiddels verholpen, alleen werkt de STANLEY Video Viewer Lite app niet meer.

Om weer toegang te hebben tot uw videobeelden, moet u de STANLEY Video Viewer Plus app downloaden. Dit kunt u via de onderstaande knoppen doen:


De app instellen

 1. Download en installeer de app
 2. Open de zojuist geïnstalleerde app en geef akkoord op de schermen waar dat gevraagd wordt
 3. Klik op de cameraknop
 4. Klik rechtsboven op het camera icoontj
 5. Klik linksonder op 'Toevoegen'
 6. Klik op 'Bedraad apparaat'
 7. Klik op P2P
  1. Vul bij 'Naam' een naam naar keuze in
  2. Vul bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in zoals voor u in de recorder is ingesteld
  3. Vul het bijbehorende wachtwoord in
  4. Bij SN kunt u klikken op het QR icoontje om de QR code onderop uw recorder te scannen. U kunt het serienummer zoals deze op dezelfde sticker staat als de QR code ook handmatig invullen. Mocht u niet bij de onderkant van uw recorder kunnen, kunt u het serienummer ook uit uw oude app halen.
 8. Klik op 'Start Live mode'

Uw gebruikersnaam en wachtwoord

U heeft bij de installatie uw gebruikersnaam en wachtwoord gekregen. Mocht u deze niet meer hebben, dan kunt u uw gebruikersnaam uit de oude app halen.


Heeft u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer, dan kunt u contact opnemen met onze servicedesk via 033 45 35 008

 • Inbraakbeveiliging, waar bestaat een compleet pakket uit?

  Inbraakbeveiliging, waar bestaat een compleet pakket uit?

  11-10-2019 | In de week van de veiligheid besteden wij extra aandacht aan beveiliging van je huis of bedrijf. Eerder vertelden we onder andere over OBE-maatregelen en gaven we meer informatie over camerabeveiliging. Vandaag vertellen we over inbraakbeveiliging: wat kan er in een pakket zitten en wat heb jij nodig om je pand goed te beveiligen?

  Lees verder
 • Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging

  Week van de Veiligheid - Camerabeveiliging

  10-10-2019 | In de Week van de Veiligheid besteden wij extra aandacht aan beveiliging van huizen en bedrijven. Eerder deze week gaven we al tips om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken en vertelden we waar je op moet letten bij het beveiligen van je bedrijf. In dit blog geven we meer informatie over een compleet beveiligingsadvies, want goede beveiliging gaat verder dan alleen inbraak- en camerabeveiliging.

  Lees verder
 • Week van de Veiligheid - OBE Maatregelen

  Week van de Veiligheid - OBE Maatregelen

  09-10-2019 | In de Week van de Veiligheid besteden wij extra aandacht aan beveiliging van huizen en bedrijven. Eerder deze week gaven we al tips om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken en vertelden we waar je op moet letten bij het beveiligen van je bedrijf. In dit blog geven we meer informatie over een compleet beveiligingsadvies, want goede beveiliging gaat verder dan alleen inbraak- en camerabeveiliging.

  Lees verder
 • Week van de Veiligheid - Beveilig je bedrijf: waar moet je op letten?

  Week van de Veiligheid - Beveilig je bedrijf: waar moet je op letten?

  08-10-2019 | In de week van de veiligheid geven wij tips voor het beveiligen van je huis en bedrijf. Vandaag geven we 5 tips waar je op moet letten bij het beveiligen van je bedrijf. Een inbraak kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf: financiële schade en soms zelfs tijdelijke bedrijfsstilstand. Goede inbraakpreventie is daarom essentieel en vaak ook een eis van de verzekering.

  Lees verder
 • Week van de Veiligheid - 5 beveiligingstips

  Week van de Veiligheid - 5 beveiligingstips

  07-10-2019 | Het is de week van de veiligheid, een mooi moment om weer eens goed te kijken naar de beveiliging van je huis of bedrijf. Nu de dagen weer korter worden, krijgen de inbrekers het steeds drukker: de duisternis geeft ze net even dat beetje extra bescherming om bij makkelijk binnen te breken huizen of bedrijven hun slag te slaan. Wat kan jij doen om je zo goed mogelijk hiertegen te beschermen? In dit blog geven we je een paar tips die jouw huis of bedrijf minder aantrekkelijk maken voor inbrekers.

  Lees verder
Stanley Security