Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security

Ondernemingssucces garanderen?

STANLEY Security zorgt er voor dat

consolideren en groeien hand in hand gaan

Ondernemingssucces garanderen?

STANLEY Security zorgt er voor dat

consolideren en groeien hand in hand gaan

Oplossingen / GROOTZAKELIJKE MARKT

STANLEY Security voor grote ondernemingen

Juist bij grote bedrijven spelen allerlei vraagstukken over de toekomst van IT, HR en facility management -bedrijfsaangelegenheden tussen consolideren en doorgroeien. Beveiliging is hier onderdeel van. Want met de groei van het balanstotaal stijgt ook het belang risico’s weg te nemen. Met een integrale beveiligingsoplossing van STANLEY Security kiest u voor preventieve maatregelen die met u meegroeien. Alles-in-één, zonder zorgen over alarmopvolging, kosten, beheer en onderhoud. Snel en praktisch. Het grote voordeel van STANLEY Zekerheid.

STANLEY Security geeft kracht aan uw organisatie met de juiste preventie op de juiste plaats op het juiste moment.

Dit is wat u van STANLEY Security mag verwachten:

  • Een risicoanalyse op locatie, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse.
  • Een vrijblijvend Programma van Eisen met beveiligingsadviezen en offerte.
  • Hoogwaardige producten die zich wereldwijd in de praktijk bewijzen.
  • Efficiënte installatie zonder verstoring van bedrijfskritische processen.
  • Excellente service en onderhoud, conform uw specifieke wensen en eisen.
  • 24/7 verbinding met het STANLEY Security Operations Center (PAC 3).
  • Camerabewaking met Live View, meldkamer van de politie kijkt mee.
  • De hoogste veiligheidskwalificaties, inclusief CCV-BORG certificaat.
  • STANLEY Zekerheid, complete beveiligingsoplossingen huren tegen een vast bedrag per maand.

Systeemintegratie
Uw eigen security platform ‘in the cloud’

Beveiligingssystemen werken in basis vaak stand-alone. Maar uw systemen zijn veiliger, eenvoudiger en kostenefficiënter als ze als naadloos geheel werken. STANLEY integreert alle geïmplementeerde beveiligingsoplossingen in één enkel platform (security management systeem), zodat kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden, processen tussen de systemen volledig geautomatiseerd kunnen plaatsvinden, en u een geïntegreerd overzicht heeft via een centraal dashboard.

Veiliger zakendoen? STANLEY Security helpt:


Productiviteit die telt

Een moderne, geïntegreerde beveiligingsoplossing van STANLEY Security biedt u, uw medewerkers en bezoekers het vertrouwen van een veilige omgeving. Elk beveiligingssysteem dat we installeren is verbonden met het STANLEY Security Operations Center in Amsterdam. De alarmoperators waken hier 24 uur per dag over uw veiligheid en alarmeren bij onraad direct nooddiensten. Zekerheid. Dankzij slimme beveiligingsoplossingen die u in staat stellen te doen waar u

Hoe kunnen we u helpen?


Slim investeren

Beveiligen moet renderen, nu en in de toekomst. Voor STANLEY Security is dat vanzelfsprekend. Daarom voorzien we onze beveiligingsoplossingen standaard van een ongeëvenaarde service -van advies, installatie tot onderhoud. We leveren best-of-class-producten, maar bewaken tevens het succes van uw organisatie met doordacht security management. Op afstand, altijd alert. Waarom die extra betrokkenheid? Omdat we er alles aan doen om uw ondernemerssucces te continueren. Elke dag weer.


Altijd compliant met regelgeving

Nieuwe fiscale regels, privacywetgeving en ARBO-regelgeving kunnen uw veiligheidssituatie beïnvloeden. De beveiligingsoplossingen en -diensten van STANLEY Security garanderen u compliance met technische productstandaards en internationale veiligheidsnormeringen, maar tevens met ISO-certificeringen en lokale wetgeving. Uw beveiliging voldoet zo altijd aan de laatste criteria. Het voordeel van werken met STANLEY Security: u profiteert van beveiligingsproducten waar wereldwijd duizenden ondernemingen op vertrouwen.


Zeker zijn van je zaak

Inbraak, fraude of zelfs diefstal met geweld. Elk jaar krijgt treft het één op de tien Nederlandse ondernemers. Een goede reden werk van uw veiligheid te maken. STANLEY Security helpt u de juiste beveiligingsmaatregelen te kiezen. Als voorzorg tegen inbraak en diefstal, maar ook om risico’s op brand en overvallen te reduceren. Uw unieke ondernemerschap en werkomgeving bepalen hierbij onze preventieve acties. Allemaal voor dat éne doel: u ondersteunen bij het consolideren van uw succes.

Downloads

Download hier de STANLEY middenbedrijf Brochure (opent in nieuw venster)

Download hier de STANLEY Zekerheid Brochure (opent in nieuw venster)

Stanley Security