Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Oplossingen / GROOTZAKELIJKE MARKT / Brandbeveiliging

STANLEY Security Brandbeveiliging
Veiligheid garanderen

Brand. Het is voor elke organisatie één van de grootste bedreigingen. Het kleinste vonkje kan in zeer korte tijd voor een allesvernietigende brand zorgen. Dat brengt niet alleen mensenlevens in gevaar, maar kan tevens ongekende materiële schade en een onderbreking van het bedrijfsproces veroorzaken. Het ontdekken en stoppen van een brand is hiermee van groot belang.

In Nederland bestaat uitvoerige wet- en regelgeving als het gaat om de brandveiligheid van bedrijven en de daaruit voortvloeiende brandveiligheidsvoorzieningen. Als werkgever heeft u uiteraard de plicht te zorgen voor een veilige (werk-)omgeving voor uw medewerkers en uw gasten. Maar wist u dat u als huurder of gebruiker van een pand verantwoordelijk bent voor de brandveiligheid? Natuurlijk wilt u er dan ook zeker van zijn dat deze altijd op het hoogste niveau is.

Brandbeveiliging van A tot Z
STANLEY Security is kennisleider op het gebied van brandbeveiliging. We lopen voorop. Wereldwijd. Kennis waarmee u niet alleen profiteert van een betrouwbaar brandbeveiligingsadvies. U mag tevens rekenen op de beste hardware- en softwareoplossingen die in de beveiligingsmarkt verkrijgbaar zijn, snelle en doelmatige installatie en een actieve onderhoud- en beheerservice. We sluiten uw organisatie van A tot Z aan op ons effectieve brandbeveiligingsnetwerk. Omdat we, net als u, liever niets aan het toeval overlaten.

Risico-inventarisatie
Hoe we werken? Brandexperts van STANLEY Security inventariseren eerst uw organisatieomgeving. Vervolgens ontvangt u een helder en gedegen brandbeveiligingsadvies. Als het voorstel aansluit bij uw verwachtingen agenderen we installatie van uw brandmeldings- en/of ontruimingssysteem en sluiten we uw systeem aan op ons eigen STANLEY Security Operations Centre (SOC) in Amsterdam (PAC3). Hiermee kunt u brand vroeg detecteren en de juiste mensen alarmeren.

Snel handelen bij brand
Bij een onverhoopte (brand)melding voorzien wij de brandweer en de interne organisatie snel van betrouwbare informatie. De brandschade wordt hiermee beperkt en helpt een uitslaande brand voorkomen. Alarmoperators in het SOC creëren een veilige vluchtroute voor mensen die in het pand aanwezig zijn.

Voor het borgen en verhogen van de brandveiligheid evalueren wij de brandbeveiligingssystemen jaarlijks. Een garantie voor brandbeveiliging die uw organisatie past.

Kwaliteit is standaard
Vanzelfsprekend is STANLEY Security volledig gecertificeerd volgens de regeling BMI 2011 (ontwerpen, aanleggen, in bedrijf stellen, opleveren en onderhouden van brandmeldinstallaties). Daarnaast is ons kwaliteitsmanagementsysteem gecertificeerd voor ISO9001 en VCA** en zijn wij lid van de VEBON.

Klik hier voor een overzicht van al onze certificeringen.

Dit is wat u van STANLEY Security mag verwachten:

  • Een risicoanalyse op locatie, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse.
  • Een vrijblijvend Programma van Eisen met beveiligingsadviezen en offerte.
  • Hoogwaardige producten die zich wereldwijd in de praktijk bewijzen.
  • Efficiënte installatie zonder verstoring van bedrijfskritische processen.
  • Excellente service en onderhoud, conform uw specifieke wensen en eisen.
  • 24/7 verbinding met het STANLEY Security Operations Center (PAC 3).
  • Camerabewaking met Live View, meldkamer van de politie kijkt mee.
  • De hoogste veiligheidskwalificaties, inclusief CCV-BORG certificaat.
  • STANLEY Zekerheid, complete beveiligingsoplossingen huren tegen een vast bedrag per maand.

Systeemintegratie
Uw eigen security platform ‘in the cloud’

Beveiligingssystemen werken in basis vaak stand-alone. Maar uw systemen zijn veiliger, eenvoudiger en kostenefficiënter als ze als naadloos geheel werken. STANLEY integreert alle geïmplementeerde beveiligingsoplossingen in één enkel platform (security management systeem), zodat kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden, processen tussen de systemen volledig geautomatiseerd kunnen plaatsvinden, en u een geïntegreerd overzicht heeft via een centraal dashboard.

Veiliger zakendoen? STANLEY Security helpt:


Productiviteit die telt

Een moderne, geïntegreerde beveiligingsoplossing van STANLEY Security biedt u, uw medewerkers en bezoekers het vertrouwen van een veilige omgeving. Elk beveiligingssysteem dat we installeren is verbonden met het STANLEY Security Operations Center in Amsterdam. De alarmoperators waken hier 24 uur per dag over uw veiligheid en alarmeren bij onraad direct nooddiensten. Zekerheid. Dankzij slimme beveiligingsoplossingen die u in staat stellen te doen waar u

Hoe kunnen we u helpen?


Slim investeren

Beveiligen moet renderen, nu en in de toekomst. Voor STANLEY Security is dat vanzelfsprekend. Daarom voorzien we onze beveiligingsoplossingen standaard van een ongeëvenaarde service -van advies, installatie tot onderhoud. We leveren best-of-class-producten, maar bewaken tevens het succes van uw organisatie met doordacht security management. Op afstand, altijd alert. Waarom die extra betrokkenheid? Omdat we er alles aan doen om uw ondernemerssucces te continueren. Elke dag weer.


Altijd compliant met regelgeving

Nieuwe fiscale regels, privacywetgeving en ARBO-regelgeving kunnen uw veiligheidssituatie beïnvloeden. De beveiligingsoplossingen en -diensten van STANLEY Security garanderen u compliance met technische productstandaards en internationale veiligheidsnormeringen, maar tevens met ISO-certificeringen en lokale wetgeving. Uw beveiliging voldoet zo altijd aan de laatste criteria. Het voordeel van werken met STANLEY Security: u profiteert van beveiligingsproducten waar wereldwijd duizenden ondernemingen op vertrouwen.


Zeker zijn van je zaak

Inbraak, fraude of zelfs diefstal met geweld. Elk jaar krijgt treft het één op de tien Nederlandse ondernemers. Een goede reden werk van uw veiligheid te maken. STANLEY Security helpt u de juiste beveiligingsmaatregelen te kiezen. Als voorzorg tegen inbraak en diefstal, maar ook om risico’s op brand en overvallen te reduceren. Uw unieke ondernemerschap en werkomgeving bepalen hierbij onze preventieve acties. Allemaal voor dat éne doel: u ondersteunen bij het consolideren van uw succes.

Stanley Security