Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Oplossingen / GROOTZAKELIJKE MARKT / Camerabeveiliging

STANLEY Security Camerabeveiliging
Altijd in het zicht van de camera

Soms is extra toezicht gewenst. Als uitvloeisel van wet- en regelgeving of verzekeringseisen, maar soms ook doordat u het gebruik van een parking, een gebouw of een bouwterrein wilt registreren. Of het nu gaat om overzichtsbeelden uit winkels, om identificeerbare beelden op openbaar terrein of om procesbewaking van een industriële omgeving, met STANLEY Security realiseert u de juiste oplossing voor uw video-observatie.

Maar video-observatie is meer. Beelden moeten van uitstekende kwaliteit zijn, maar het is ook van belang dat videobeelden op de juiste manier geanalyseerd en opgeslagen worden. Ook hier levert STANLEY Security verschil. Onze softwarespecialisten hebben ruime expertise op het gebied van VCA (Video Content Analyse) en software voor observatie, opslag en verwerking van het beeldmateriaal.

Alarmering met Live View
Uw videobeelden worden, samen met uw inbraak- of overvalmeldingen, dag en nacht doorgezet naar het STANLEY Security Operations Center (SOC, PAC 3). Ervaren alarmoperators beoordelen hier direct de situatie. Zo kunnen de politie of andere hulpdiensten snel worden ingeschakeld. Met Live View kan de meldkamer van de politie meekijken met de camerabeelden. Dit verkleint de reactietijd bij een inbraak of overval. 

Remote guarding
U wilt uw organisatie dag en nacht beveiligen? Dan is remote guarding, bewaking-op-afstand, voor u wellicht een passende oplossing. Hierbij combineren we geavanceerde beveiligingstechnologie met gecentraliseerd, menselijk toezicht en ingrijpen op locatie in één oplossing. Pas als de situatie er echt om vraagt gaan beveiligingsbeambten naar een locatie om een dreiging te analyseren of een calamiteit weg te nemen. Efficiënter en minstens zo betrouwbaar als meer traditionele beveiligingsoplossingen.

Dit is wat u van STANLEY Security mag verwachten:

  • Een risicoanalyse op locatie, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse.
  • Een vrijblijvend Programma van Eisen met beveiligingsadviezen en offerte.
  • Hoogwaardige producten die zich wereldwijd in de praktijk bewijzen.
  • Efficiënte installatie zonder verstoring van bedrijfskritische processen.
  • Excellente service en onderhoud, conform uw specifieke wensen en eisen.
  • 24/7 verbinding met het STANLEY Security Operations Center (PAC 3).
  • Camerabewaking met Live View, meldkamer van de politie kijkt mee.
  • De hoogste veiligheidskwalificaties, inclusief CCV-BORG certificaat.
  • STANLEY Zekerheid, complete beveiligingsoplossingen huren tegen een vast bedrag per maand.

Systeemintegratie
Uw eigen security platform ‘in the cloud’

Beveiligingssystemen werken in basis vaak stand-alone. Maar uw systemen zijn veiliger, eenvoudiger en kostenefficiënter als ze als naadloos geheel werken. STANLEY integreert alle geïmplementeerde beveiligingsoplossingen in één enkel platform (security management systeem), zodat kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden, processen tussen de systemen volledig geautomatiseerd kunnen plaatsvinden, en u een geïntegreerd overzicht heeft via een centraal dashboard.

Veiliger zakendoen? STANLEY Security helpt:


Productiviteit die telt

Een moderne, geïntegreerde beveiligingsoplossing van STANLEY Security biedt u, uw medewerkers en bezoekers het vertrouwen van een veilige omgeving. Elk beveiligingssysteem dat we installeren is verbonden met het STANLEY Security Operations Center in Amsterdam. De alarmoperators waken hier 24 uur per dag over uw veiligheid en alarmeren bij onraad direct nooddiensten. Zekerheid. Dankzij slimme beveiligingsoplossingen die u in staat stellen te doen waar u

Hoe kunnen we u helpen?


Slim investeren

Beveiligen moet renderen, nu en in de toekomst. Voor STANLEY Security is dat vanzelfsprekend. Daarom voorzien we onze beveiligingsoplossingen standaard van een ongeëvenaarde service -van advies, installatie tot onderhoud. We leveren best-of-class-producten, maar bewaken tevens het succes van uw organisatie met doordacht security management. Op afstand, altijd alert. Waarom die extra betrokkenheid? Omdat we er alles aan doen om uw ondernemerssucces te continueren. Elke dag weer.


Altijd compliant met regelgeving

Nieuwe fiscale regels, privacywetgeving en ARBO-regelgeving kunnen uw veiligheidssituatie beïnvloeden. De beveiligingsoplossingen en -diensten van STANLEY Security garanderen u compliance met technische productstandaards en internationale veiligheidsnormeringen, maar tevens met ISO-certificeringen en lokale wetgeving. Uw beveiliging voldoet zo altijd aan de laatste criteria. Het voordeel van werken met STANLEY Security: u profiteert van beveiligingsproducten waar wereldwijd duizenden ondernemingen op vertrouwen.


Zeker zijn van je zaak

Inbraak, fraude of zelfs diefstal met geweld. Elk jaar krijgt treft het één op de tien Nederlandse ondernemers. Een goede reden werk van uw veiligheid te maken. STANLEY Security helpt u de juiste beveiligingsmaatregelen te kiezen. Als voorzorg tegen inbraak en diefstal, maar ook om risico’s op brand en overvallen te reduceren. Uw unieke ondernemerschap en werkomgeving bepalen hierbij onze preventieve acties. Allemaal voor dat éne doel: u ondersteunen bij het consolideren van uw succes.

Stanley Security