Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Oplossingen / GROOTZAKELIJKE MARKT / Inbraakbeveiliging

STANLEY Security Inbraakbeveiliging
Samen verkleinen we de kans op inbraak

Bij het kiezen van passende inbraakbeveiliging wilt u rekenen op een goed ingevoerde, betrouwbare beveiligingspartner die verwachtingen waarmaakt. U wilt zekerheid. Als het gaat om het garanderen van technische prestaties, servicekwaliteit en adequate alarmopvolging bij calamiteiten. Een beveiligingsoplossing van STANLEY Security biedt u dat.

Persoonlijk veiligheidsplan
Elke oplossing van STANLEY Security begint met een grondige analyse van risico’s door onze experts. Zij ontwikkelen een persoonlijk veiligheidsplan waarin u alle maatregelen aantreft die u kunt nemen om inbraakrisico’s te reduceren. Technische installaties, maar tevens voorzieningen die uw organisatorische, verzekeringstechnische of bouwkundige voorzieningen maken deel uit van dit programma van eisen.

Effectieve installatie
Heeft u uw keuze gemaakt? Dan zorgt ons installatieteam voor snelle installatie. Dankzij een doordacht installatieplan worden uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk verstoord. Na een test is uw beveiligingssysteem klaar voor gebruik. Ons serviceplan garandeert vervolgens een goede service en jaarlijks onderhoud, helemaal conform uw wensen en eisen. Uiteraard is STANLEY Security CCV-BORG gecertificeerd.

Meekijken op locatie
Uw alarmmelding wordt 24/7 doorgezet naar de STANLEY Security Alarmcentrale. Is uw camerasysteem ook aangesloten op ons SOC, dan ontvangen onze operators - naast uw inbraak- of overvalalarm - gelijktijdig de bijbehorende videobeelden. Hierdoor zijn zij in staat de situatie in uw pand direct te beoordelen. Politie en/of andere hulpdiensten worden hiermee snel gealarmeerd. Dankzij de toepassing Live View kan de meldkamer van de politie direct meekijken met de camerabeelden wanneer een inbraak of overval plaatsvindt.

Dit is wat u van STANLEY Security mag verwachten:

  • Een risicoanalyse op locatie, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse.
  • Een vrijblijvend Programma van Eisen met beveiligingsadviezen en offerte.
  • Hoogwaardige producten die zich wereldwijd in de praktijk bewijzen.
  • Efficiënte installatie zonder verstoring van bedrijfskritische processen.
  • Excellente service en onderhoud, conform uw specifieke wensen en eisen.
  • 24/7 verbinding met het STANLEY Security Operations Center (PAC 3).
  • Camerabewaking met Live View, meldkamer van de politie kijkt mee.
  • De hoogste veiligheidskwalificaties, inclusief CCV-BORG certificaat.
  • STANLEY Zekerheid, complete beveiligingsoplossingen huren tegen een vast bedrag per maand.

Systeemintegratie
Uw eigen security platform ‘in the cloud’

Beveiligingssystemen werken in basis vaak stand-alone. Maar uw systemen zijn veiliger, eenvoudiger en kostenefficiënter als ze als naadloos geheel werken. STANLEY integreert alle geïmplementeerde beveiligingsoplossingen in één enkel platform (security management systeem), zodat kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden, processen tussen de systemen volledig geautomatiseerd kunnen plaatsvinden, en u een geïntegreerd overzicht heeft via een centraal dashboard.

Veiliger zakendoen? STANLEY Security helpt:


Productiviteit die telt

Een moderne, geïntegreerde beveiligingsoplossing van STANLEY Security biedt u, uw medewerkers en bezoekers het vertrouwen van een veilige omgeving. Elk beveiligingssysteem dat we installeren is verbonden met het STANLEY Security Operations Center in Amsterdam. De alarmoperators waken hier 24 uur per dag over uw veiligheid en alarmeren bij onraad direct nooddiensten. Zekerheid. Dankzij slimme beveiligingsoplossingen die u in staat stellen te doen waar u

Hoe kunnen we u helpen?


Slim investeren

Beveiligen moet renderen, nu en in de toekomst. Voor STANLEY Security is dat vanzelfsprekend. Daarom voorzien we onze beveiligingsoplossingen standaard van een ongeëvenaarde service -van advies, installatie tot onderhoud. We leveren best-of-class-producten, maar bewaken tevens het succes van uw organisatie met doordacht security management. Op afstand, altijd alert. Waarom die extra betrokkenheid? Omdat we er alles aan doen om uw ondernemerssucces te continueren. Elke dag weer.


Altijd compliant met regelgeving

Nieuwe fiscale regels, privacywetgeving en ARBO-regelgeving kunnen uw veiligheidssituatie beïnvloeden. De beveiligingsoplossingen en -diensten van STANLEY Security garanderen u compliance met technische productstandaards en internationale veiligheidsnormeringen, maar tevens met ISO-certificeringen en lokale wetgeving. Uw beveiliging voldoet zo altijd aan de laatste criteria. Het voordeel van werken met STANLEY Security: u profiteert van beveiligingsproducten waar wereldwijd duizenden ondernemingen op vertrouwen.


Zeker zijn van je zaak

Inbraak, fraude of zelfs diefstal met geweld. Elk jaar krijgt treft het één op de tien Nederlandse ondernemers. Een goede reden werk van uw veiligheid te maken. STANLEY Security helpt u de juiste beveiligingsmaatregelen te kiezen. Als voorzorg tegen inbraak en diefstal, maar ook om risico’s op brand en overvallen te reduceren. Uw unieke ondernemerschap en werkomgeving bepalen hierbij onze preventieve acties. Allemaal voor dat éne doel: u ondersteunen bij het consolideren van uw succes.

Stanley Security