Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Oplossingen / GROOTZAKELIJKE MARKT / Toegangscontrole

STANLEY Security Toegangscontrole

Voor grote ondernemingen

U wilt medewerkers en bedrijfsgegevens beschermen, uw kritische bedrijfsprocessen zeker stellen, maar tevens een toegankelijke organisatie blijven. Uitnodigend, slim en klantvriendelijk. Het zijn essentiële onderwerpen als het gaat om het kiezen van toegangscontrolesystemen. STANLEY Security biedt u toegang tot bewezen beveiligingsoplossingen die toegankelijkheid en veiligheid combineren. Goed voor iedereen.

Een functioneel toegangscontrolesysteem voorkomt dat onbevoegden toegang krijgen tot beveiligde omgevingen, maar houdt tevens uw bedrijfsgegevens veilig binnen de muren van uw organisatie. Zo draagt een oplossing voor toegangsverlening actief bij aan het borgen van bedrijfsprocessen. U realiseert een extra garantie voor uw continuïteit en voorkomt financiële schade of imagoschade.

STANLEY Security ontwikkelt al meer dan 25 jaar geïntegreerde systemen voor toegangsverlening. Onze moderne IT-systeemarchitectuur wordt ontwikkeld door ervaren netwerkspecialisten die het borgen van uw continuïteit als uitgangspunt hanteren. Installatie? Onze operationele afdeling is uw partner bij het inrichten van hardware en software en het beheer en onderhoud.

Smart cards
Smart Cards. Ze zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Altijd bij de hand, zorgen ze voor snelle toegangscontrole, automatische aanwezigheidsregistratie of zijn ze betaalmiddel in het bedrijfsrestaurant.

STANLEY Security ontwerpt, bedrukt, personaliseert en codeert elk type smart card. Wij doen dat in eigen beheer. Daardoor leveren we niet alleen snel, maar ook veilig. Precies op het moment dat u ze nodig heeft. Wilt u een smart card met een chip, een magneetstrip, barcode of een combinatie hiervan? Als membership card, company card of event card? STANLEY ontwikkelt voor elke vraag een perfecte smart card.

Dit is wat u van STANLEY Security mag verwachten:

  • Een risicoanalyse op locatie, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse.
  • Een vrijblijvend Programma van Eisen met beveiligingsadviezen en offerte.
  • Hoogwaardige producten die zich wereldwijd in de praktijk bewijzen.
  • Efficiënte installatie zonder verstoring van bedrijfskritische processen.
  • Excellente service en onderhoud, conform uw specifieke wensen en eisen.
  • 24/7 verbinding met het STANLEY Security Operations Center (PAC 3).
  • Camerabewaking met Live View, meldkamer van de politie kijkt mee.
  • De hoogste veiligheidskwalificaties, inclusief CCV-BORG certificaat.
  • STANLEY Zekerheid, complete beveiligingsoplossingen huren tegen een vast bedrag per maand.

Systeemintegratie
Uw eigen security platform ‘in the cloud’

Beveiligingssystemen werken in basis vaak stand-alone. Maar uw systemen zijn veiliger, eenvoudiger en kostenefficiënter als ze als naadloos geheel werken. STANLEY integreert alle geïmplementeerde beveiligingsoplossingen in één enkel platform (security management systeem), zodat kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden, processen tussen de systemen volledig geautomatiseerd kunnen plaatsvinden, en u een geïntegreerd overzicht heeft via een centraal dashboard.

Veiliger zakendoen? STANLEY Security helpt:


Productiviteit die telt

Een moderne, geïntegreerde beveiligingsoplossing van STANLEY Security biedt u, uw medewerkers en bezoekers het vertrouwen van een veilige omgeving. Elk beveiligingssysteem dat we installeren is verbonden met het STANLEY Security Operations Center in Amsterdam. De alarmoperators waken hier 24 uur per dag over uw veiligheid en alarmeren bij onraad direct nooddiensten. Zekerheid. Dankzij slimme beveiligingsoplossingen die u in staat stellen te doen waar u

Hoe kunnen we u helpen?


Slim investeren

Beveiligen moet renderen, nu en in de toekomst. Voor STANLEY Security is dat vanzelfsprekend. Daarom voorzien we onze beveiligingsoplossingen standaard van een ongeëvenaarde service -van advies, installatie tot onderhoud. We leveren best-of-class-producten, maar bewaken tevens het succes van uw organisatie met doordacht security management. Op afstand, altijd alert. Waarom die extra betrokkenheid? Omdat we er alles aan doen om uw ondernemerssucces te continueren. Elke dag weer.


Altijd compliant met regelgeving

Nieuwe fiscale regels, privacywetgeving en ARBO-regelgeving kunnen uw veiligheidssituatie beïnvloeden. De beveiligingsoplossingen en -diensten van STANLEY Security garanderen u compliance met technische productstandaards en internationale veiligheidsnormeringen, maar tevens met ISO-certificeringen en lokale wetgeving. Uw beveiliging voldoet zo altijd aan de laatste criteria. Het voordeel van werken met STANLEY Security: u profiteert van beveiligingsproducten waar wereldwijd duizenden ondernemingen op vertrouwen.


Zeker zijn van je zaak

Inbraak, fraude of zelfs diefstal met geweld. Elk jaar krijgt treft het één op de tien Nederlandse ondernemers. Een goede reden werk van uw veiligheid te maken. STANLEY Security helpt u de juiste beveiligingsmaatregelen te kiezen. Als voorzorg tegen inbraak en diefstal, maar ook om risico’s op brand en overvallen te reduceren. Uw unieke ondernemerschap en werkomgeving bepalen hierbij onze preventieve acties. Allemaal voor dat éne doel: u ondersteunen bij het consolideren van uw succes.

Stanley Security