Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Oplossingen / MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF / Brandbeveiliging

STANLEY Security Brandbeveiliging

Medewerkerveiligheid garanderen

Brand is een bedreiging voor elke organisatie. Het kleinste vonkje kan in korte tijd uitgroeien tot een grote brand. Met de betrouwbare branddetectie-oplossingen van STANLEY Security beschermt u uw medewerkers, klanten en leveranciers en voldoet u tegelijkertijd aan wetten en regels over brandveiligheid. Preventie die werkt.

STANLEY Security Branddetectie installeert complete Life Safety-systemen die brand detecteren. We monitoren sprinklerinstallaties en meldingssystemen in gebouwen en zorgen bij brandmeldingen voor directe alarmering via ons STANLEY Security Operations Center (PAC3). Zo reduceren we de risico’s van brand: een garantie voor een veilige werkomgeving. Dag en nacht.

Wil je meer weten over STANLEY Brandbeveiliging?

Of een afspraak met een van onze beveiligingsadviseurs voor een gratis Security Check? Laat hier dan je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.Dit is wat u van ons mag verwachten:

Met STANLEY Zekerheid huurt u een full-service beveiligingsoplossing voor een vast bedrag per maand. Hier zit écht alles in: apparatuur, installatie, service en onderhoud, vervangen accu's en batterijen en 24/7 verbinding met de Stanley Alarmcentrale.

Wij hebben de hoogste veiligheidskwalificaties, inclusief CCV-BORG certificaat. Alle producten die wij gebruiken hebben zich wereldwijd in de praktijk bewezen.

Wij voeren een gratis risicoanalyse uit op locatie, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse. Op basis van de risicoanalyse ontvangt u een vrijblijvend Programma van Eisen met beveiligingsadviezen en offerte.

STANLEY Security heeft een eigen alarmcentrale (PAC3) waarmee wij snel en efficiënt kunnen reageren op incidenten.

Onze alarmcentrale kan live meekijken wanneer er een alarm bij u afgaat. Zo kunnen we het alarm direct verifiëren en indien nodig ook de politie live mee laten kijken.

Wij installeren de inbraakbeveiliging zonder verstoring van bedrijfskritische processen

Downloads


Download hier de STANLEY Thuiswerkservice Brochure (opent in nieuw venster)

Download hier de STANLEY Kleinbedrijf Brochure (opent in nieuw venster)
Download hier de STANLEY Middenbedrijf Brochure (opent in nieuw venster)
Download hier de STANLEY Guard (opent in nieuw venster)

Stanley Security