Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Oplossingen / MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF / Camerabeveiliging

STANLEY Security Camerabeveiliging

Altijd in het zicht van de camera

Met STANLEY Security Camerabeveiliging beschikt u altijd over de nieuwste generatie video-observatiesystemen. Alles-in-één-oplossingen: inclusief software en videoanalyse door ervaren alarmoperators, Live View-verbinding met hulpdiensten en eVideo: een cloud-based systeem voor videobeveiliging en videotoezicht. Wereldwijd beschikbaar via internet. Even inloggen en klaar. U zit er altijd bovenop.

Remote Guarding

In de 24-uurs economie werken steeds meer organisaties ‘de klok rond’. Remote guarding - beveiliging op afstand - is dan een ideale oplossing voor het non-stop beveiligen van uw bedrijfsprocessen. STANLEY Security verbindt hierbij beveiligingssystemen voor inbraak, brand, cameratoezicht of toegang in een systeemonafhankelijk security management-platform. Zo integreert u uw complete beveiliging in één keer in uw hele uw bedrijvennetwerk: zelfs in meerdere landen. Bij een calamiteit staan onze alarmoperators 24 uur per dag klaar om uw beveiligingsbeambten te ondersteunen of taken van hen over te nemen. Een garantie voor prestaties.

eVideo cloud

STANLEY Security biedt ondernemers die kiezen voor kleine tot middelgrote camerabeveiligingssystemen (1 tot 4 camera’s) de eVideo cloud-oplossing. Dit innovatieve systeem voor videobeveiliging en videotoezicht maakt installatie en onderhoud van een lokaal, fysiek opnamesysteem overbodig. Deze cloud-based-oplossing leent zich voor het bewaken van uw bedrijf(sterrein), maar kan tevens uw commerciële activiteiten ondersteunen. Het video-opnamesysteem van eVideo laat u overal ter wereld camerabeelden bekijken op uw pc, tablet of smartphone. Een WiFi-verbinding is alles wat u nodig heeft. Veilig, betrouwbaar en effectief.

Wil je meer weten over STANLEY Camerabeveiliging?

Of een afspraak met een van onze beveiligingsadviseurs voor een gratis Security Check? Laat hier dan je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Dit is wat u van ons mag verwachten:

Met STANLEY Zekerheid huurt u een full-service beveiligingsoplossing voor een vast bedrag per maand. Hier zit écht alles in: apparatuur, installatie, service en onderhoud, vervangen accu's en batterijen en 24/7 verbinding met de Stanley Alarmcentrale.

Wij hebben de hoogste veiligheidskwalificaties, inclusief CCV-BORG certificaat. Alle producten die wij gebruiken hebben zich wereldwijd in de praktijk bewezen.

Wij voeren een gratis risicoanalyse uit op locatie, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse. Op basis van de risicoanalyse ontvangt u een vrijblijvend Programma van Eisen met beveiligingsadviezen en offerte.

STANLEY Security heeft een eigen alarmcentrale (PAC3) waarmee wij snel en efficiënt kunnen reageren op incidenten.

Onze alarmcentrale kan live meekijken wanneer er een alarm bij u afgaat. Zo kunnen we het alarm direct verifiëren en indien nodig ook de politie live mee laten kijken.

Wij installeren de inbraakbeveiliging zonder verstoring van bedrijfskritische processen

Downloads


Download hier de STANLEY Thuiswerkservice Brochure (opent in nieuw venster)

Download hier de STANLEY Kleinbedrijf Brochure (opent in nieuw venster)
Download hier de STANLEY Middenbedrijf Brochure (opent in nieuw venster)
Download hier de STANLEY Guard (opent in nieuw venster)

Stanley Security