Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Oplossingen / MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF / Inbraakbeveiliging

STANLEY Security Inbraakbeveiliging

Samen verkleinen we de kans op inbraak

Elke tien minuten vindt in Nederland een (poging tot) inbraak plaats. Gevolgen? Financiële schade, het verlies van waardevolle eigendommen en zelfs bedrijfsstilstand. Om nog maar niet te spreken van de emotionele gevolgen die een inbraak kan hebben. Het kan veiliger. Met inbraakbeveiliging van STANLEY Security beschermt u uw kantoor, winkel of thuiswerkplek effectief. Dankzij een CCV-BORG-gecertificeerde oplossing die past bij uw manier van ondernemen.

Wil je meer weten over STANLEY Inbraakbeveiliging?

Of een afspraak met een van onze beveiligingsadviseurs voor een gratis Security Check? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Dit is wat u van ons mag verwachten:

Met STANLEY Zekerheid huurt u een full-service beveiligingsoplossing voor een vast bedrag per maand. Hier zit écht alles in: apparatuur, installatie, service en onderhoud, vervangen accu's en batterijen en 24/7 verbinding met de Stanley Alarmcentrale.

Wij hebben de hoogste veiligheidskwalificaties, inclusief CCV-BORG certificaat. Alle producten die wij gebruiken hebben zich wereldwijd in de praktijk bewezen.

Wij voeren een gratis risicoanalyse uit op locatie, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse. Op basis van de risicoanalyse ontvangt u een vrijblijvend Programma van Eisen met beveiligingsadviezen en offerte.

STANLEY Security heeft een eigen alarmcentrale (PAC3) waarmee wij snel en efficiënt kunnen reageren op incidenten.

Onze alarmcentrale kan live meekijken wanneer er een alarm bij u afgaat. Zo kunnen we het alarm direct verifiëren en indien nodig ook de politie live mee laten kijken.

Wij installeren de inbraakbeveiliging zonder verstoring van bedrijfskritische processen

Downloads


Download hier de STANLEY Thuiswerkservice Brochure (opent in nieuw venster)

Download hier de STANLEY Kleinbedrijf Brochure (opent in nieuw venster)
Download hier de STANLEY Middenbedrijf Brochure (opent in nieuw venster)
Download hier de STANLEY Guard (opent in nieuw venster)

Stanley Security