Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Oplossingen / MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF / Overvalbeveiliging

STANLEY Security Overvalbeveiliging

Overvallers geen kans geven

U wilt uw eigendommen beschermen tegen overvallen en de kans op diefstal zo klein mogelijk maken. Extra zekerheid? STANLEY Security Overvalbeveiliging zorgt voor de juiste afschrikking en verbetert de bescherming van uw medewerkers en klanten. Met hoogwaardige camerasystemen, maar tevens met alarmknoppen waarmee u met één druk op de knop alarmdiensten inschakelt. En gaat er onverhoopt iets mis, dan staan onze alarmoperators u bij. Dag en nacht.

Wil je meer weten over STANLEY Overvalbeveiliging?

Of een afspraak met een van onze beveiligingsadviseurs voor een gratis Security Check? Laat hier dan je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Dit is wat u van ons mag verwachten:

Met STANLEY Zekerheid huurt u een full-service beveiligingsoplossing voor een vast bedrag per maand. Hier zit écht alles in: apparatuur, installatie, service en onderhoud, vervangen accu's en batterijen en 24/7 verbinding met de Stanley Alarmcentrale.

Wij hebben de hoogste veiligheidskwalificaties, inclusief CCV-BORG certificaat. Alle producten die wij gebruiken hebben zich wereldwijd in de praktijk bewezen.

Wij voeren een gratis risicoanalyse uit op locatie, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse. Op basis van de risicoanalyse ontvangt u een vrijblijvend Programma van Eisen met beveiligingsadviezen en offerte.

STANLEY Security heeft een eigen alarmcentrale (PAC3) waarmee wij snel en efficiënt kunnen reageren op incidenten.

Onze alarmcentrale kan live meekijken wanneer er een alarm bij u afgaat. Zo kunnen we het alarm direct verifiëren en indien nodig ook de politie live mee laten kijken.

Wij installeren de inbraakbeveiliging zonder verstoring van bedrijfskritische processen

Downloads


Download hier de STANLEY Thuiswerkservice Brochure (opent in nieuw venster)

Download hier de STANLEY Kleinbedrijf Brochure (opent in nieuw venster)
Download hier de STANLEY Middenbedrijf Brochure (opent in nieuw venster)
Download hier de STANLEY Guard (opent in nieuw venster)

Stanley Security