Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Oplossingen / MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF / Toegangscontrole

STANLEY Security Toegangscontrole

Voor midden- en kleinbedrijf

U wilt een uitnodigende entree die de kwaliteit en efficiency van uw organisatie onderstreept, maar ook de veiligheid garandeert? STANLEY Security Toegangscontrole regelt niet alleen uw personenverkeer, maar beveiligt meteen de toegangsniveaus tot uw essentiële bedrijfsgegevens -online en offline. Dankzij slimme integratie van hardware en software in één dashboard weet u exact wie zich waar bevindt. Zeker als u kiest voor STANLEY Smart Cards met chip, magneetstrip of barcode.

STANLEY Smart Cards

Wordt het chippen of scannen?

STANLEY Security ontwerpt, bedrukt, personaliseert en codeert elk type smart card in eigen beheer. Het garandeert u snelle levering. Wilt u een smart card met een chip, een magneetstrip, een barcode of een combinatie hiervan? Verpakt als membershipscard, company card of event card? STANLEY Security is specialist en vertelt u graag meer over uw mogelijkheden. Bel ons of stuur ons een e-mail.

Wil je meer weten over STANLEY Toegangscontrole?

Of een afspraak met een van onze beveiligingsadviseurs voor een gratis Security Check? Laat hier dan je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Dit is wat u van ons mag verwachten:

Wij hebben de hoogste veiligheidskwalificaties, inclusief CCV-BORG certificaat. Alle producten die wij gebruiken hebben zich wereldwijd in de praktijk bewezen.

Wij voeren een gratis risicoanalyse uit op locatie, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse. Op basis van de risicoanalyse ontvangt u een vrijblijvend Programma van Eisen met beveiligingsadviezen en offerte.

STANLEY Security heeft een eigen alarmcentrale (PAC3) waarmee wij snel en efficiënt kunnen reageren op incidenten.

Onze alarmcentrale kan live meekijken wanneer er een alarm bij u afgaat. Zo kunnen we het alarm direct verifiëren en indien nodig ook de politie live mee laten kijken.

Wij installeren de inbraakbeveiliging zonder verstoring van bedrijfskritische processen

Downloads


Download hier de STANLEY Thuiswerkservice Brochure (opent in nieuw venster)

Download hier de STANLEY Kleinbedrijf Brochure (opent in nieuw venster)
Download hier de STANLEY Middenbedrijf Brochure (opent in nieuw venster)
Download hier de STANLEY Guard (opent in nieuw venster)

Stanley Security