Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Segmenten / Financiële markt

Banken en financiële instellingen hebben te maken met een diversiteit aan beveiligingsuitdagingen. U moet uw medewerkers, klanten en infrastructuur beschermen tegen bedreigingen die steeds geraffineerder worden. Online, maar ook op de vloer van hoofdkantoren en lokale vestigingen. Met STANLEY Security als beveiligingspartner reduceert u deze risico’s.

Fraudegevoeligheid op de werkvloer of in werkprocessen verminderen, zorgen dat de capaciteit van servers en netwerkapparatuur is gegarandeerd en ondertussen voldoen aan strenge veiligheidseisen op het gebied van geldtransfers, dataprivacy en medewerker veiligheid. De beveiligingsuitdagingen van financiële instellingen zijn divers.

Bancaire systemen borgen
STANLEY Security is wereldwijd actief als beveiligingspartner van gezichtsbepalende financiële instellingen. We leveren een essentiële bijdrage aan het borgen van gevoelige bancaire systemen. De kennis die we hiermee opdoen levert de succesvoorwaarden om banken en andere financiële instellingen klaar te stomen voor de veiligheidsuitdagingen van morgen.

Toekomstbestendige beveiliging
Welke dat zijn? Internationalisering faciliteren, compliance ondersteunen en de groeiende hoeveelheid beveiligingssystemen in en om financiële instellingen op elkaar afstemmen. Om efficiënter te opereren, aan strengere richtlijnen te voldoen en om kosten te verlagen.

Met STANLEY Security kan dat. In samenwerking met uw interne teams ontwikkelen onze experts een integrale, toekomstbestendige oplossing voor systeembeheer, onderhoud en bewaking. U integreert verschillende systemen in een uniforme beveiligingsoplossing, bespaart kosten en verlaagt het aantal valse alarmen. Return on security.


Meer weten over financiële beveiligingsoplossingen van STANLEY Security?


Bel het Team Grootzakelijk op 088 – 050 66 00 of stuur een e-mail
Stanley Security