Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Segmenten / Industrie

Bij industriebedrijven zijn productiesystemen vaak nauw verweven met technologie. Automatisering is overal en zorgt voor efficiency. De geïntegreerde beveiligingsoplossingen van STANLEY Security voor de industrie bieden controle over de ICT-omgeving, zorgen voor een veiliger werkomgeving en bewaken de voortgang van uw productieprocessen.

Industriële processen garanderen is de kurk waar elke industrieonderneming op drijft. Het stilvallen van de productie leidt al snel tot productieverliezen, om nog maar niet te spreken over de mogelijke imagoschade en omzetderving die een calamiteit teweeg kan brengen. STANLEY Security begrijpt dat, we zijn zelf onderdeel van een van de grootste industrieondernemingen ter wereld.

Compliant met wet- en regelgeving
Of het nu gaat om systeemintegratie van bestaande security-protocollen of het ontwikkelen van een risicoanalyse voor een nieuwe productiefaciliteit, STANLEY Security biedt u de expertise waarmee u uw mensen en gasten beter beschermt, terreinen en productielijnen probleemloos beveiligt en uw connected ICT-infrastructuur slimmer wapent tegen aanvallers. Dankzij innovatieve systeemoplossingen die risico’s wegnemen en uw operationele kosten aanzienlijk verlagen. Altijd compliant met de laatste wet- en regelgeving.


Meer weten over industriebeveiliging met STANLEY Security?


Bel het Team Grootzakelijk op 088 – 050 66 00 of stuur een e-mail
Stanley Security