Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Segmenten / Lokale overheid

De veiligheid garanderen is voor gemeenten, woningbouwcorporaties en regionale beheerorganisaties een primaire taak. STANLEY Security helpt lokale overheden corporaties bij het beschermen van mensen, eigendommen en helpt criminaliteit vroegtijdig te signaleren. Met integrale beveiligingsoplossingen die snellere informatieoverdracht faciliteren en het lokale veiligheidsbeleid versterken.

Gemeenten, corporaties, hun diensten en beheersinstanties: allemaal zoeken ze naar nieuwe vormen van urban security die de openbare orden handhaven en rekening houden met de privacy van inwoners.

STANLEY Security ondersteunt deze veiligheidsambities. We helpen lokale overheden en hun diensten met vooruitstrevende beveiligingstechnologie nieuwe beveiligingsstandaards te ontwikkelen. Van toegangscontrole en cameradetectie tot systemen die het verkeer in stadscentra of parken monitoren. Teamwork, vanaf ons allereerste advies. Waarbij we terdege rekening houden met budgettaire druk en uw uitdagingen op het gebied van systeemintegratie. Dat is de zekerheid van STANLEY Security. Alles-in-één, zonder zorgen over alarmopvolging, kosten, beheer en onderhoud. Het grote voordeel van STANLEY Zekerheid. Security is our Service.

Uw gemeentehuis, park of bedrijvenplein beveiligen met STANLEY Security:

  • Een gratis veiligheidsscan van uw stadhuis en voorzieningen
  • Best-of-class veiligheidstechnologie die zich internationaal bij duizenden ondernemingen bewijst
  • Directe alarmverbinding met de STANLEY Alarmcentrale
  • BORG Certificaat en ISO-certificeringen, zoals vereist door het ministerie van Veiligheid en Justitie en de EU.
  • STANLEY Zekerheid, complete beveiligingsoplossingen huren tegen een vast bedrag per maand.


Meer weten over bedrijfsbeveiliging met STANLEY Security?


Bel het Team MKB op 033 - 45 35 000 of stuur een e-mail
Stanley Security