Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Segmenten / Retail winkelketens

In een winkelomgeving is beveiliging nauw verbonden met kostenefficiëntie. U wilt met effectieve oplossingen werknemers en klanten beschermen en de kans op fraude en diefstal reduceren. Met STANLEY Security als partner krijgt u een beveiligingsspecialist aan tafel met jarenlange ervaring in het beveiligen van winkelomgevingen. Nationaal en internationaal.

Het toepassen van landelijke veiligheidsprotocollen, om tot uniforme beveiligingsoplossing te komen, is ons dagelijkse werk. Of het nu gaat om projecties, het vaststellen van beveiligingscomponenten of om programma’s die zorgen voor het uniform afhandelen van alarmen en storingen, STANLEY Security helpt u bij het duurzaam inrichten van uw beveiligingsambities. Strategisch, technisch en beheersmatig. Alles met maar één doel: u snel inzicht geven in mogelijke risicosituaties, zodat u direct kunt schakelen. De zekerheid die u zoekt.

Voldoen aan de hoogste eisen
STANLEY Security begrijpt dat deadlines bij bouwplanningen er zijn om te worden nageleefd. Daarom hanteren we een simpele stelregel: afspraken komen we na. Onze technici, projectmanagers en accountmanagers zijn dagelijks belast met het beveiligen van grote supermarktketens, kledingketens en telecom-winkelbedrijven. Organisaties die op het gebied van veiligheid de allerhoogste eisen stellen.

Integrale retailbeveiliging
Systeemintegratie in retail? STANLEY Security loopt voorop en biedt toegang tot best practices die zich wereldwijd in gezichtsbepalende retailketens bewijzen. Onze specialisten weten wat nodig is om huidige beveiligingssystemen snel en doelgericht in één integrale beveiligingsoplossing te combineren – ook als het gaat om het inrichten en beheren van cyber centers bij grote telecombedrijven. Het leidt tot extra kostenefficiëntie, betere controle en gemak. Met videobewaking, toegangscontrole, tijd- en aanwezigheidsregistratie, inbraaksignalering en branddetectie die u via één dashboard benadert. Op afstand te beheren, bewaken en te onderhouden.


Meer weten over retailbeveiliging met STANLEY Security?


Bel het Team Grootzakelijk op 088 – 050 66 00 of stuur een e-mail
Stanley Security