Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Segmenten / Rijksoverheid

De rijksoverheid is verantwoordelijk voor de beveiliging van havens, stations en luchthavens, maar speelt als werkgever tevens een beschermende rol voor ongeveer 120.000 actieve ambtenaren en het energie- en dataverkeer in ons land. STANLEY Security dient het publiek belang door met hoogwaardige beveiligingsoplossingen rijksvoorzieningen en hun gebruikers te bewaken en te beschermen.

Nederland is een klein en dichtbevolkt land met een kwetsbare infrastructuur. Vaak netwerken die dankzij slimme automatisering strategische data produceren waarmee rijksdiensten hun proceskwaliteit bewaken en risico’s managen. Het borgen van die informatieprocessen en toegangsvraagstukken – op straat, op het station of in de vertrekhal van Schiphol – is van levensbelang voor het effectief beschermen van burgers en staatseigendommen.

Bewaken, beschermen, beheren
STANLEY Security ondersteunt het rijk bij het verkrijgen en beheren van waardevolle veiligheidsinformatie. Met geïntegreerde beveiligingsoplossingen en oplossingen voor toegangsbeveiliging die doen wat ze moeten doen: publieke belangen bewaken, beschermen en beheren. Online, als netwerksysteem of cloud-toepassing in ICT-projecten, maar ook fysiek: als leverancier van camerasystemen of smart cards bij grote infrastructurele projecten of gebouwbewaking. Inclusief maatregelen die het energiebeheer verbeteren: als de laatste medewerker de afdeling verlaat en de persoonsgebonden kaart langs de magneetstrip haalt gaat het licht automatisch uit.


Meer weten over overheidsbeveiliging met STANLEY Security?


Bel het Team Grootzakelijk op 088 – 050 66 00 of stuur een e-mail
Stanley Security