Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Segmenten / Transport & Logistiek

Slimme verzendsystemen, internationalisering, de opmars van just-in-time leveringen. De logistieke keten verandert. Om de logistieke kwaliteit van uw keten te borgen is het effectief beveiligen van distributiecentra en logistieke – en transportondernemingen van essentieel belang. STANLEY Security helpt u risico’s in uw logistieke operaties beter te beheersen.

Competitieve online leveringscondities garanderen, regelgeving opvolgen en tegelijk zorgen voor kostenbeheersing in de keten: logistieke bedrijven en transportondernemingen opereren in een constant veranderende marktomgeving. Het garanderen van medewerkerveiligheid hoort daarbij, net als het beschermen van uw logistieke infrastructuur en aanvoerketens.

360° integratie
STANLEY Security is uw partner. We inventariseren de krachten en zwakten in logistieke ketens en ontwikkelen specifieke beveiligingsoplossingen die kwaliteit en veiligheid continu garanderen. Hierbij houden we rekening met de richtlijnen van de Transported Asset Protection Association (TAPA). Doordachte programma’s en systemen die het hele proces van producten tot consument onder de knop brengen. Dankzij onze 360° systeemintegratie.Zo kunt u flexibel blijven opereren en verzekert u zich van de beste beveiligingsoplossingen voor logistieke – en transportbedrijven in de business.


Meer weten over transport- en logistiekbeveiliging met STANLEY Security?


Bel het Team Grootzakelijk op 088 – 050 66 00 of stuur een e-mail
Stanley Security