Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Segmenten / Utiliteitsmarkt

Energie- of waterleveranciers, grote zorginstellingen en afvalverwerkingsbedrijven hebben allemaal twee beveiligingsprioriteiten: het beschermen van mensen, infrastructuur en intellectuele eigendommen en zorgen voor ononderbroken levering van hun diensten. STANLEY Security helpt deze continuïteit te realiseren en te bewaken.

Gebouwen van algemeen nut of nutsbedrijven. Ze zijn overal in het straatbeeld. Ziekenhuizen, maar ook scholen en opleidingsinstituten of fabrieken; het zijn instanties die in het hart van de samenleving bewegen en kwetsbaar zijn. STANLEY Security is een actieve partner voor nutsbedrijven die alle verschillende gebruikers veilig en continu willen bedienen.

Haalbare beveiligingsoplossingen
U zoekt een betrokken en daadkrachtige partner die begrijpt waar het om gaat? Experts van STANLEY Security hanteren een blauwdruk waarmee niet alleen risico’s effectief worden geïnventariseerd, maar tevens de specifieke eisen van gebruik of gebouwbeheer een rol krijgen. Kennis waarmee we haalbare beveiligingsoplossingen ontwikkelen, met doordacht projectmanagement en complete service, inclusief preventief onderhoud en bewaking op afstand.


Meer weten over beveiliging van nutsbedrijven met STANLEY Security?


Bel het Team Grootzakelijk op 088 – 050 66 00 of stuur een e-mail
Stanley Security