Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Services / Beveiligingsadvies

Beveiligingsadvies
Een risicoanalyse en veiligheidsscan op maat

STANLEY Security heeft wereldwijd een reputatie hoog te houden op het gebied van beveiliging. We lopen voorop en ontwikkelen best-of-class producten en diensten die zich in de organisatiepraktijk van kleine en grote ondernemingen elk dag bewijzen. Die prestatiedrang is een succesvoorwaarde: juist als onze experts veiligheidsrisico’s in uw bedrijf inventariseren. Vakmensen die weten wat ze doen.

Gecertificeerde beveiligingsoplossingen

De juiste preventieve maatregelen treffen is voor u of uw mensen geen alledaagse gelegenheid. U moet dan ook blindelings kunnen vertrouwen op de kwaliteit en expertise van uw beveiligingspartner. Een veiligheidsscan door beveiligingsexperts van STANLEY Security levert u dat. We analyseren risico’s in, op, onder, naast en boven uw bedrijfsomgeving, zorgen voor een transparant startpunt in een Programma van Eisen en werken uitsluitend met gecertificeerde beveiligingsoplossingen waarmee uw organisatie direct aan alle lokale wetten en regels voldoet. De zekerheid die u zich wenst.

Een goed doorvlochten risico-analyse van uw beveiligingssituatie waar u zich in herkent? Onderneem veiliger met STANLEY Security. Bel ons of stuur ons een e-mail.

Stanley Security