Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security
Services / Service & onderhoud

Service & onderhoud
Uw beveilingssystemen up-to-date houden

De beveiligingsoplossingen van STANLEY Security leveren een onmiskenbare bijdrage aan het beperken van risico’s op brand, inbraak of diefstal. Het zijn moderne alarmsystemen die u directe alarmopvolging garanderen. Maar zelfs een batterij in een bedieningspaneel of een spaarlamp in een alarmlicht moet weleens worden vervangen.

Jaarlijkse check-up

Periodiek bezoeken onze monteurs u voor een servicecheck. Zo houden we uw beveiligingssystemen up-to-date. Zij analyseren de werking van uw beveiligingssysteem, testen de doormeldingen naar de alarmcentrale en bekijken of er voor uw systeem noodzakelijke updates moeten worden gedaan. Bij remote service worden automatisch systeemupdates uitgevoerd – praktisch, kostenefficiënt en snel. Altijd met het gemak van een vaste aanspreekpartner. Sneller is beter.

Beveiligingsinnovaties in uw bedrijf

Maar we doen meer dan dat. STANLEY Security is wereldwijd marktleider in beveiligingsoplossingen voor ondernemingen en kijkt graag voor vooruit. We investeren permanent in technologische innovaties en sluiten uw bedrijfsbeveiliging waar mogelijk ook direct aan op deze nieuwe technologieën. Gratis. Zo ontwikkelden onze innovatielabs STANLEY Guard: een online beveiligingsapp waarmee u uw mobiele telefoon omtovert tot alarmcentrale. Zo helpt onze vooruitgang ook u vooruit.

Excellente service en gedegen onderhoud. Dat is waar we voor staan:

  • Installatie en jaarlijks onderhoud door eigen technische dienst
  • Landelijke servicedekking, 24 uur per dag bereikbaar, snel op locatie
  • Direct contact met het STANLEY Security Operations Center bij meldingen
  • Direct contact met onze klantenservice bij storingen of andere vragen
  • Altijd inclusief onderhoud en beheer binnen looptijd contract
  • STANLEY Zekerheid, complete beveiligingsoplossingen huren tegen een vast bedrag per maand.

Snelle en adequate service die zorgeloos ondernemen faciliteert? Onderneem veiliger STANLEY Security. Bel ons of stuur ons een e-mail.

Stanley Security