Home
Oplossingen
Services
Segmenten
Dealer
Vacatures
Nieuws
Contact
Stanley Security

Onze missie?

Uw ondernemerssucces veiligstellen

door te beschermen wat u dierbaar is

Onze missie?

Uw ondernemerssucces veiligstellen

door te beschermen wat u dierbaar is

Over Stanley / Over Stanley

Over STANLEY Security
De security provider voor Nederlandse ondernemingen

STANLEY Security, onderdeel van het iconische concern STANLEY Black & Decker, is wereldwijd marktleider in bedrijfsbeveiliging. We ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden hoogwaardige beveiligingssystemen voor organisaties die opereren in snel veranderende markten. Innovatieve oplossingen die u, uw partner, uw mensen, maar tevens uw bedrijfsmiddelen en eigendommen beter beschermen tegen risico’s. Allemaal met maar één doel: uw succes continu garanderen. Thuis, op kantoor en onderweg.

Stanley Security is de innovatieve security provider voor Nederlandse ondernemingen. Ons motto? Security is our Service.

STANLEY Black & Decker, innovatief sinds 1843
Al sinds 1843 ontwikkelt STANLEY Black & Decker excellente, technische hulpmiddelen die mensen helpen radicale vernieuwingen door te voeren. Functionele producten en slimme apparatuur waarmee professionals vooroplopen. Industriestandaards in bouw en techniek die zorgen voor betere prestaties. Precisie, veiligheid en daadkracht. Gebundeld in ’s werelds meest geavanceerde technologie, gedragen door meer dan 45.000 medewerkers die de wereld om ons heen beter willen maken. Een garantie voor uw succes.

Stanley Black & DeckerStanley Black & Decker

Strengste veiligheidsnormen
Beveiligingsoplossingen van STANLEY Security worden ontwikkeld en gefabriceerd volgens de strengste veiligheidsnormen en gecertificeerd door gezichtsbepalende instanties. Extra zekerheid voor het consolideren van uw vooruitgang. Altijd ondersteund door onze deskundige servicetechnici en de alerte alarm-operators van het STANLEY Security Operations Centre in Amsterdam (SSOC): één van de modernste alarmcentrales in Nederland.

Dat is STANLEY Security: een betrokken veiligheidspartner die er alles aan doet leven en werk veiliger te maken.

STANLEY Security Service Charter
Het begint met vertrouwen

Vertrouwen verdien je door verwachtingen te overtreffen. Het is onze missie. We maken waar wat we beloven, zijn er als dat nodig is, maar zetten ook altijd een extra stap. Waarbij onze kennis van uw markt of organisatieomgeving garant staat voor een werkzame oplossing die doet wat het moet doen: risico’s wegnemen. Samen met u kiezen we betrouwbare beveiligingsoplossingen die uw mensen en bedrijfsprocessen op de juiste manier beschermen. Om u vervolgens een ongeëvenaarde service te bieden: van actief veiligheidsmanagement via het STANLEY Security Operations Centre in Amsterdam (SSOC) tot innovatieve oplossingen voor remote guarding. Kwaliteit en service die horen bij onze ambitie altijd de beste prestatie te leveren.

Maak hier kennis met het STANLEY Security Service Charter.

We zijn er voor u, ook als het er op aankomt. Alles wat we doen is gericht op het versterken van vertrouwen. Zodat u weet dat het goed zit. Business as usual.

We zijn benaderbaar, stellen heldere doelen, rapporteren resultaten zonder opsmuk en verbeteren waar we kunnen. Omdat we geloven in openheid.

We delen onze kennis proactief en sluiten uw organisatie aan op een wereldnetwerk dat u beveiligingsinnovaties garandeert. Zo loopt u voorop.

We kennen uw markt, begrijpen uw kernprocessen en spreken uw taal. Het verzekert u van realistische oplossingen die passen bij uw veiligheidsbehoeften.

We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het borgen van de kwaliteit van onze dienstverlening aan u: van het eerste advies tot beheer en onderhoud.

Stanley Security